Kochani tak jak wcześniej pisałam (i dostałam już potwierdzenie od większości z Was) uwazam, iz powinniśmy udać sie do prof. Górala z podziękowaniami za niezwykłą dla nas łaskawość w tym roku. Myślę, ze podobnie jak ja uważacie, iż spotkac 2 raz takiego profesora na Wydziale będzie niezwykle ciężko a poza tym w obliczu kilku problemów, przed którymi stanął nasz rok w ciągu tego ostatniego semestru profesor okazał się dla nas bardzo wyrozumiały i załatwil sprawe w ten sposob, by było po naszej myśli

Myślę, wiec iz 3 lipca kiedy jest ostatni termin obrony z prawa pracy i prof. będzie wtedy obecny na egzaminie licencjackim wybrana delegacja powinna wybrac się do prof. z podziękowaniami. Zasugeruję tylko, iz moim zdaniem partycypowac w kosztach bukietu oraz butelki dobrego alkoholu (uwazam, iz taki oto zestaw będzie najwłaściwszy) powinny osoby, których tyczyła sprawa niezdanego egzaminu z kpa, a osob tych nie jest mało, wiec i tak koszty "zrzutki" nie będą zbyt duże
Jedną z osob, które pojdą wowczas do profesora będę napewno ja aczkolwiek prosiłabym o rozpowszechnienie tej informacji szczególnie zainteresowanym osobom, by sprawa została prawidłowo załatwiona, bo naprawde bardzo mi na tym zależy.
Jeśli ktoś jeszcze nie ma to podaję dane kontaktowe do siebie: nr tel
693721362 oraz gg
3289733 .
Proszę wiec o odzew zainteresowane osoby i ewentulaną pomoc w logistycznym załatwieniu tego przedsięwzięcia.
Pozdrawiam