Witam Kochani!
Mam prośbę do osoby, która być może jest bardziej zorientowana ode mnie w kwestii składania tych nieszczęsnych dokumentów od 1 do 8 sierpnia. Otóż wiecie zapewne, iz dokumentami, które musimy złożyc do owego 8 sierpnia są:
1. zaświadczenie o ukończeniu studiów licencjackich
2. oryginał lub odpis świadectwa maturalnego
3.
aktualne zaświadczenie lekarskie
4. ksero dowodu osobistego
Okazało się, iz najbardziej problematycznym dokumentem jest świadectwo maturalne, poniewaz kazdy z nas ma je w dziekanacie w swojej teczce. Dokumenty te nie zostaną bowiem przekazane automatycznie tylko kazdy z nas musi je wczęsniej z dziekanatu odebrać a następnie z powrotem złożyć w ww terminie (bardzo rozsądne, nieprawdaż??!!). Dotarła do mnie informacja (i prosiłabym bardzo kogoś o potwierdzenie, bo przez najbliższe dni nie będzie mnie w Łodzi), iż aby odebrać to świadectwo maturalne z dziekanatu trzeba jednoczęsnie złożyc obiegówkę i tym samym legitymację, co równa się z jej utratą

A z wiadomych przyczyn większości z nas zależy na jej posiadaniu przez całe wakacje, bo mieliśmy ją stracić dopiero przy obiorze dyplomu wg wczesniejszych informacji... Dlatego troszkę się sama w tym wszystkim pogubiłam i poprosiłabym może kogoś bardziej zorientowanego o wiecej informacji na ten temat. Dzięki z góry, pozdrawiam gorąco, wakacyjnie