Administracja :: WPiA Uniwersytet Łódzki :: forum Administracji UŁ
06.09.2010, 15:46:52 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Zapraszamy do REJESTRACJI na forum!! Tylko zarejestrowani użytkownicy mają dostęp i widzą wszystkie działy!

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: specjalizacja  (Przeczytany 1110 razy)
Gryzoń
Licealista

« : 30.08.2008, 08:27:53 »

Czy ktoś się przypadkiem orientuje co z tymi zapisami na specjalizacje?
Podobno zaczynają się od poniedziałku ale nie znalazłam żadnych informacji na ten temat( na jakiej stronie www, od której, czy mamy jakieś nowe hasła itp)
Kasia Zakrzewska
Pierwszoklasista
**

« Odpowiedz #1 : 30.08.2008, 21:08:29 »

Dobre pytanie. Jeśli chodzi o stronę to wydaje mi się, że zapisy będą tam gdzie w zeszłym roku czyli ul.uni.lodz.pl Od której to nikt na tym wydziale nie potrafił powiedzieć bo jedyna osoba, która podobno wie takie rzeczy jest do poniedziałku na urlopie. Co do haseł to na stare hasło można wejść do systemu ale na nowe - to z rekrutacji na magisterkę - już nie, z tym że nie wiem czy na "starym profilu" ta rejestracja będzie aktywna. Ale to przecież normalne - jako najbardziej zainteresowani wszystkiego dowiemy się na końcu. Chyba że Asi coś wie i nas poratuje:)
daria86
Pierwszoklasista
**

« Odpowiedz #2 : 31.08.2008, 18:49:08 »

Asia to jest chyba jeszcze na wakacjach:P wiec nie liczyłabym na to:)
Kasia Zakrzewska
Pierwszoklasista
**

« Odpowiedz #3 : 01.09.2008, 09:56:30 »

Gdyby ktoś jeszcze nie przeczytał to oto informacja ze strony wydziału:
01.09.2008
Uwaga!!!
Dziś o godzinie 12:00 rozpoczną się zapisy na specjalizację dla I roku na kierunku administracja studiów stacjonarnych II- stopnia.
Zapisy zakończą się 07.09.2008.
Matey
Gimnazjalista

« Odpowiedz #4 : 22.09.2008, 15:17:36 »

A może orientuje się ktoś czy specjalizację będzie można w jakiś sposób zmienić?? Pytałem o to tydzień temu w dziekanacie i dostałem odpowiedź, że w tym roku takiej możliwości nie ma bo są limity. Te limity są ale przecież nie w przypadku wszystkich specjalizacji zostały wyczerpane. Ciekawe więc co z osobami, które z różnych przyczyn nie zapisały się na żadną specjalizację?
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: