|
Malach
|
 |
« : 30.10.2007, 17:48:58 » |
|
Tak się zastanawiam, które z piw cieszy się największym uznaniem w oczach studentów naszego kierunku  Przepraszam, że nie wszystkie piwa znalazły się w ankiecie - ale jak sami rozumiecie nie wszystko można spamiętać  Wiem jak czasem ciężko się zdecydować, dlatego w ankiecie można zaznaczyć 3 opcje jednocześnie 
|
|
|
|
|
|
Oceny gier - Krótko, obiektywnie i na temat. Gier komputerowych oczywiście. A gry oceniasz sam! 
|
|
|
|
Nemesis
|
 |
« Odpowiedz #1 : 30.10.2007, 18:00:20 » |
|
Co to za ankieta? Nie ma tu trzech piw które najbardziej lubię, choć najrzadziej piję niestety, czyli Budwieser, Bud i Miller...poprawiam ankietę:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malach
|
 |
« Odpowiedz #2 : 30.10.2007, 18:04:18 » |
|
Zepsułeś mi kolejność - wszystko układałem alfabetycznie! ;> Pfff, moderator mnie wyedytował ;< Ograniczmy uprawnienia moderatorom! 
|
|
|
|
|
|
Oceny gier - Krótko, obiektywnie i na temat. Gier komputerowych oczywiście. A gry oceniasz sam! 
|
|
|
gitb
Przedszkolak

|
 |
« Odpowiedz #3 : 30.10.2007, 18:12:31 » |
|
Oj lubię, lubię  Zdecydowanie Okocim Palone  , w dalszej kolejności Warka Strong i Tatra...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fryderyk
|
 |
« Odpowiedz #4 : 30.10.2007, 18:16:44 » |
|
redds jabłkowy , jedyne piwo dla prawdziwych mężczyzn  Jeśli nie - to żywiec. a jak już nic nie ma, także kasy - to żubr.
|
|
|
|
|
|
Dzisiaj jesteś lepszy niż wczoraj a jutro będziesz lepszy niż dzisiaj!
|
|
|
Łukasz
Przedszkolak

|
 |
« Odpowiedz #5 : 30.10.2007, 19:09:26 » |
|
Tyskie ponad wszystkie- ale tak naprawdę to najlepszy jest holenderski Heini
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Carnage
|
 |
« Odpowiedz #6 : 30.10.2007, 19:34:16 » |
|
Carlsberg, Tyskie i Miller  redds jabłkowy , jedyne piwo dla prawdziwych mężczyzn  niebardzo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karol
|
 |
« Odpowiedz #7 : 30.10.2007, 19:37:31 » |
|
Harnaś, Tatra i Tyskie  Ostatnio miałem okazję spróbować piwa bez konserwantów i jestem pozytywnie zaskoczony jego smakiem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gina
|
 |
« Odpowiedz #8 : 30.10.2007, 19:49:16 » |
|
Tyskie i Żywiec najczesciej jak nie ma kasy Harnas, a jak jest za duzo Heineken 
|
|
|
|
|
|
I'm an addict. Addicted to (...) life. I got hooked on it at an early age and I don't want to give it up...
|
|
|
|
Pi0
|
 |
« Odpowiedz #9 : 30.10.2007, 20:52:43 » |
|
z reguly nie pije duzo piwa, bo jak mam cel sie "napruc" to pije od razu wodzie, raz ze taniej ze ekonomiczniej, dwa ze zdrowiej a co do tematu, to zdecydowanie no. 1 - Harnas - patriotycznie  bo jesli chodzi o smak to wiadomo  Jak pije w knajpie to Lech lub Zywiec, w takiej kolejnosc  Poza tym stosuje zasade, ze jak ktos daje za darmo to nie wybrzydzam i pije wszystko, chyba ze jest to jakis specyfik w plastikowej butelce made in Leader Price.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
triskaidekafil
Pierwszoklasista

|
 |
« Odpowiedz #10 : 30.10.2007, 23:55:53 » |
|
Zielony Lech, ewentualnie Żuberek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malach
|
 |
« Odpowiedz #11 : 31.10.2007, 00:23:46 » |
|
No tak, zapomniałem się pochwalić co sam zaznaczyłem ;/ "Lech (zielony)", Żywiec i ... "Inne" - ostatnio znalazłem zajebiaszcze piwo. Ciemne, niepasteryzowane. A warto zaznaczyć, że za ciemnymi nie przepadam szczególnie! Zwie się "Irlandzkie Mocne" browaru Krajan. Coś dla wzrokowców: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=734http://krajan.pl.yellowpages.pl/p21775.htmlJak coś polecam! Piwo dostępne w Łodzi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nimue
|
 |
« Odpowiedz #12 : 01.11.2007, 21:37:37 » |
|
redds jabłkowy , jedyne piwo dla prawdziwych mężczyzn  niebardzo  No właśnie - czemu w ankiecie nie ma reddsika (oczywiście jabłkowego)??? Moje typy to: żywiec, lech (zielony), heineken - wybieram w zależności od nastroju, choć wiadomo, heinekena rzadziej, ze względu na fundusze. Do tego - obowiązkowo - "mieszanka studencka", komputer i duuużo wolnego czasu, a dzień/wieczór będzie bardzo udany  P.S. No i zapomniałam  Oczywiście jeszcze partner do gry, najlepiej civ3, żebym mogła mu tyłek przetrzepać  No nie Kochanie??? 
|
|
|
|
|
|
Nie są godni miłości ci, którzy niczym nie ryzykują.
|
|
|
Pierek
Gimnazjalista

na prezydenta
|
 |
« Odpowiedz #13 : 03.11.2007, 22:27:06 » |
|
hmm... zaznaczyłem "inne" bo chyba najbardziej mi smakuje Desperados
a z listy to: - jak nie ma kasy to goolman - jak nie ma otwieracza (chociaż zawsze się jakiś murek/kosz znajdzie) to carlsberg - w pubie to żywiec
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rex
Przedszkolak

|
 |
« Odpowiedz #14 : 05.01.2008, 23:31:54 » |
|
Spróbujcie "Srebrnego Smoka". Ma to taki dziadek w sklepie na Pomorskiej niedaleko Lumumbowa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|