Administracja :: WPiA Uniwersytet Łódzki :: forum Administracji UŁ
10.09.2010, 07:45:34 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Zapraszamy do REJESTRACJI na forum!! Tylko zarejestrowani użytkownicy mają dostęp i widzą wszystkie działy!

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Rekrutacja- Pomoc  (Przeczytany 709 razy)
Kamil10
Przedszkolak
*

« : 18.06.2009, 13:41:26 »

Witam.
Niestety oblałem ustyn angielski;/ i mam poprawke w sierpniu.
Czy mam jakiekolwiek szanse studiowac w tym roku dziennie?/
a jak tak to czy mam sie rejestrowac na stronie UŁ??
Niestety ale nie moge znaleść informacji na ten temat.
Nemesis
Moderatorzy
Magister

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : 18.06.2009, 13:50:53 »

w takich sprawach najlepiej skieruj się z pytaniem do dziekanatu, najlepiej osobiście, choć możesz wcześniej przedzwonić

www.nem.yoyo.pl - moja mała galeria
Pi0
Maturzysta

« Odpowiedz #2 : 19.06.2009, 21:50:39 »

na pewno nie masz szans dostac sie w tym roku na dzienne droga normalnej rekrutacji, ktora konczy sie ogloszeniem osob przyjetych na I rok jakos w polowie lipca. Mozesz isc na wieczorowe/zaoczne i od razu skladac wniosek o przeniesienie na dzienne. Innej opcji nie ma. Ale tak jak pisal kolega powyzej, najlepiej skontaktuj sie z dziekanatem i tam Cie panie dokladnie poinformuja.
Carnage
Administrator
Student

« Odpowiedz #3 : 10.07.2009, 00:24:27 »

Tak jak pisal PiO - na pewno nie masz szans. Rekrutacja na dzienne konczy sie ktoregos tam lipca i jak do odpowiedniego terminu nie wprowadzisz wynikow z matury to koniec. A jak nie jest wymagany nawet do podania ustny to i tak nie bedziesz mogl dostarczyc wszystkich dokumentow w terminie 7 dniu i Cie skresla z dziennych.

Do konca wrzesnia (czesem jeszcze do polowy pazdziernika) uda Ci sie dostac na wieczorowe lub zaoczne.

A z telefonami to sie lepiej nie osmieszaj, bo to tel. w stylu nie mam matury, czy mnie przyjmiecie na studia szczerbaty
michaldb1
Przedszkolak
*

« Odpowiedz #4 : 18.08.2010, 13:10:14 »

czesc. w tym roku bede pisal licencjat na innej uczelni i rozgladam sie za magisterka. czy na administracje II stopnia stacjonarna na UŁ łatwo się dostać? dużo ludzi przyjmuja?
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: