|
Carnage
|
 |
« : 18.10.2007, 20:29:21 » |
|
Witam wszystkich na nowym forum  Powód dla jakiego powstało to forum jest prosty - prywatny szybki serwer, własna domena, a co się z tym wiąże to brak reklam  Stary serwer nieraz potrafiło nieźle zamulić. Ponadto nie mogliśmy tam zrobić kopii bazy danych forum (dlatego też konta i posty zostały stracone, co ważniejsze ręcznie 'przekleiłem'). Tutaj już mamy pełen dostęp do plików, więc nie ma żadnego ryzyka utraty naszego dorobku  Zapraszam do rejestracji!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pi0
|
 |
« Odpowiedz #1 : 24.10.2007, 18:57:14 » |
|
szkoda, ze nie udalo sie przeniesc danych z starego forum. Ode mnie taka propozycja, zeby dodac opcje "szybka odpowiedz" - dla leniwych (nie mylic z Leniwym Lujem) ludzi, takich jak ja to bardzo uzyteczna opcja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Carnage
|
 |
« Odpowiedz #2 : 24.10.2007, 19:22:26 » |
|
Mowisz i masz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemesis
|
 |
« Odpowiedz #3 : 24.10.2007, 19:36:12 » |
|
A gdzie ten shoutbox?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Carnage
|
 |
« Odpowiedz #4 : 24.10.2007, 19:43:20 » |
|
SB na razie nie ma z powodu takiego problemu -> http://carnagge.home.pl/chat.JPGKlopot zostal zgloszony na polskim supporcie smf i czekam na rozwiazanie, ew. jak sie nie doczekam to zainstaluje inny  Ale za to jest chat 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pi0
|
 |
« Odpowiedz #5 : 25.10.2007, 07:44:37 » |
|
na starym forum mozesz dac jakas informacje na stronje glownej, co by bardziej rzucalo sie to w oczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nimue
|
 |
« Odpowiedz #6 : 25.10.2007, 08:31:21 » |
|
Witam szanownych kolegów i koleżanki  Nowe forum mi się podoba, choć muszę się do niego nieco przyzwyczaić  Myślę, że będzie dobrze, no i ten brak reklam jest the best Poza tym mogłam sobie nick zmienić
|
|
|
|
|
|
Nie są godni miłości ci, którzy niczym nie ryzykują.
|
|
|
|
Hekate
|
 |
« Odpowiedz #7 : 26.10.2007, 21:47:04 » |
|
Dobry! ;-) tak tak dobry pomysł i wszystko ładnie wygląda :-) mam nadzieję, że nowe-stare forum będzie prężnie działać i się rozwijać jak należy... :-) powodzenia nam,wam.. wszystkim ogólnie ;-)
|
|
|
|
|
|
Supermassive Black Hole
|
|
|
|
Gryzoń
|
 |
« Odpowiedz #8 : 27.10.2007, 19:12:54 » |
|
Ładnie to wszystko wygląda. Ku mojemu zdziwieniu, mimo, że nie ma sesji forum nadal działa!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malach
|
 |
« Odpowiedz #9 : 27.10.2007, 21:18:11 » |
|
Działa, pewnie że działa ;]
Tylko trzeba przyciągnąć tu ludzi z młodszych roczników...
|
|
|
|
|
|
Oceny gier - Krótko, obiektywnie i na temat. Gier komputerowych oczywiście. A gry oceniasz sam! 
|
|
|
|
Hekate
|
 |
« Odpowiedz #10 : 27.10.2007, 21:42:57 » |
|
to moze im trza wpisac tam na starym forum ze dla nich tez miejsce jest? 
|
|
|
|
|
|
Supermassive Black Hole
|
|
|
|
Gina
|
 |
« Odpowiedz #11 : 27.10.2007, 22:24:27 » |
|
w miejscu starego jeden wielki link tutaj zrobic i juz 
|
|
|
|
|
|
I'm an addict. Addicted to (...) life. I got hooked on it at an early age and I don't want to give it up...
|
|
|
Pierek
Gimnazjalista

na prezydenta
|
 |
« Odpowiedz #12 : 28.10.2007, 18:08:38 » |
|
zawsze byłem zwolennikiem phpBB ale SMF jakoś przełknę ponadto uważam, że shoutbox i czat są zbędne w miejscu starego jeden wielki link tutaj zrobic i juz najprostszy i najskuteczniejszy sposób 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomasz
Przedszkolak

|
 |
« Odpowiedz #13 : 28.10.2007, 18:59:35 » |
|
Tylko trzeba przyciągnąć tu ludzi z młodszych roczników...
ja jestem tym z młodszych roczników Witam wszystkich
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Carnage
|
 |
« Odpowiedz #14 : 28.10.2007, 19:01:21 » |
|
phpBB a SMF to jak porównanie malucha do Mercedesa 600  Zresztą przyda się lekki powiem świeżości w design'ie, a dal wielu będzie to możliwością zapoznania się z innym forum niż phpBB. Jednego linka zrobić nie można, ale powinny zostać zamknięte wszystkie działy, a na górze dać jako nazwę działu link do forum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|